Rozetka запустили онлайн-примірочну одягу, взуття та аксесуарів

09.08.2023
1803

Фото: Rozetka

В Rozetka з'явилася послуга — онлайн-примірочні. Покупці можуть підібрати речі взуття та одяг за індивідуальними розмірами. Функція дозволяє визначити точний розмір без примірювання.


Для користувачів сайту розробили спеціальний конструктор якій підкаже, наскільки вільно чи щільно річ прилягає до тіла згідно зі вказаними розмірами. Щоб підібрати одяг за індивідуальними параметрами, слід:

  • Зайти в особистий кабінет на сайті або перейти на сторінку з обраним товаром.
  • Вказати параметри в особистому кабінеті у розділі «Мої розміри» або натиснути позначку «Не впевнені, який розмір обрати?» на сторінці товару під наявними розмірами.

  • У вікні «Підібрати розмір» вказати у сантиметрах (см) потрібні параметри: обхват грудей, зріст, довжину стопи. Після цього слід натиснути «Створити профіль».
  • Система проаналізує дані та підбере розмір одягу, що найточніше відповідає вказаним параметрам.

Користувач можете зберегти у вкладці «Мої розміри» в особистому кабінеті та створити до п’яти профілів із розмірами. Під них будуть адаптуватися подальші покупки одягу та взуття.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.