Fondy в партнерстві з Visa запускають Fondy Terminal - застосунок для безготівкової оплати на базі технології Visa Tap to Phone

08.08.2023
1731

Фото: Fondy

Застосунок, який перетворює Android-смартфон на платіжний термінал, створений для полегшення приймання оплат для МСБ. 


Платформа Fondy за підтримки Visa, світового лідера цифрових платежів, представила українському ринку новий продукт - застосунок Fondy Terminal. 

Це функціональне POS-рішення, яке замінює все касове обладнання і дозволяє приймати оплати офлайн та онлайн. А також дає змогу підключати нові торгові точки й касирів без зайвих документів та реєстрацій.

Fondy Terminal дозволить підприємствам зі сфери послуг і мобільної торгівлі, а також фрілансерам, операторам служб доставки й інших сервісів, зручно та безпечно приймати безконтактні платежі від клієнтів. Щоб отримати оплату, підприємець вказує суму операції у застосунку, а покупець для оплати прикладає картку чи гаджет до девайса із застосунком. Чек можна надіслати на пошту або в месенджері. 

Fondy Terminal приймає всі види безконтактних карток, а також платежі через Apple Pay, Google Pay і розумні годинники.

«З Fondy Terminal звичайний мобільний телефон на ОС Android стає повноцінним POS-терміналом для безконтактного прийому платежів. Це сучасна альтернатива обмеженому в функціоналі та дорогому в обслуговуванні касовому обладнанню. Наш інноваційний продукт, створений за підтримки Visa, – це майбутнє у вашому смартфоні», – прокоментувала Валерія Вагоровська, засновниця та керуюча партнерка Fondy. 

Fondy Terminal використовує інноваційну технологію Visa Tap to Phone, яка трансформує смартфон на базі Android OS (від 8.0 і вище) у повноцінний платіжний термінал. Рішення допоможе МСБ замінити традиційні POS-термінали та касові апарати, які необхідно орендувати, підключати та обслуговувати, на сучасніший та ефективніший спосіб прийому безготівкових оплат.

«Ми раді партнерству з компанією Fondy та впевнені, що Fondy Terminal на базі технології Visa Tap to Phone стане комфортним і безпечним рішенням для підприємців, які хочуть надати власним клієнтам можливість платити зручно, – зазначив Олександр Стельмах, старший директор Visa з цифрових рішень в Україні, Грузії, країнах СНД і Південно-Східної Європи. – Варто відзначити також те, що навіть у часи війни український бізнес продовжує розвиток і діджиталізацію. Для нас дуже важливо, що частиною цього процесу є в тому числі інноваційні платіжні рішення від компанії Visa».

Fondy Terminal включає вбудований ПРРО для автоматичної онлайн-фіскалізації чеків у ДПС, дає доступ до розгорнутої аналітики та можливість швидкого повернення платежів, має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Застосунок вже доступний для завантаження у Google Play Store

Fondy Terminal є частиною омніканальної платформи для роботи з онлайн- та офлайн-платежами. Після реєстрації в застосунку користувачеві стають доступні всі можливості платіжного сервісу Fondy.

Fondy – українська платіжна платформа, яка існує на міжнародному ринку з 2013 року і має понад 20 000 клієнтів у всьому світі. Сервіс забезпечує глобальне покриття, підключаючи та обслуговуючи компанії у 40 країнах світу. У кожній із них Fondy надає готові платіжні рішення та є надійним еквайринг-партнером для бізнесів будь-якого масштабу.

Visa (NYSE: V) — світовий лідер індустрії електронних платежів. Visa обробляє платіжні транзакції між споживачами, бізнесом, фінансовими та урядовими установами у понад 200 країнах і територіях. Наша місія – об'єднати світ за допомогою найбільш інноваційної, зручної, надійної та безпечної платіжної мережі, щоб сприяти благополуччю споживачів та процвітанню бізнесу та економіки. Ми переконані, що розширення доступу для всіх в економіці допомагає зростанню добробуту людей у всьому світі та стане основою для глобального руху грошей у майбутньому. 

За інформацією пресс-служби Fondy

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.