Без планшетів. GetOrder запустили інтеграцію замовлень та меню між Bolt Food та POS-системами ресторанів

27.03.2023
2123
Без планшетів. GetOrder запустили інтеграцію замовлень та меню між Bolt Food та POS-системами ресторанів

Фото: Bolt Food

 

Платформа GetOrder стала офіційним партнером Bolt Food, отримала доступ до API та реалізувала повну інтеграцію, що дозволяє ресторанам відмовитися від використання планшету.  Про це повідомив Сергій Чайка, СЕО GetOrder.


 

 «Інтеграція з Bolt Food – це дуже визначна подія для нас, оскільки ми намагалися домовитися більше півтора року. На цей час ми підписали угоду і першими в Україні запустили інтеграцію замовлень та меню між Bolt Food та POS-системами ресторанів», – розповів CEO компанії. GetOrder значно спростив онлайн замовлення ресторанів, які отримали можливість протестувати їх інтеграцію з Bolt Food.

Тепер всі українські ресторани можуть інтегрувати будь-які свої онлайн замовлення відразу до POS-терміналів в декілька кліків, що дозволяє ресторанам відмовитися від використання планшетів. 

Інтеграція вивільняє ресурси закладу, оптимізує процес та дає змогу зосередитися на збільшенні каналів продажу. 

Завдяки співпраці Bolt Food та GetOrder кожен ресторан може покращити операційну ефективність, бо тепер всі онлайн-замовлення автоматично  потрапляють до POS-системи ресторану.

Про GetOrder

/GetOrder – це платформа, яка інтегрує платформу доставки з POS в декілька кліків. Зараз Getorder – офіційний партнер Glovo, Bolt Food, Uber Eats, Wolt та Loko. Більше 600 закладів  вже підключили собі GetOrder. Наразі  платформа  співпрацює з такими закладами як «Сушия», Mamamia!, Mafia, «Мама Манна», «БагатоЛосося», Shashlikyan та багато інших.  GetOrder повністю інтегрує онлайн-замовлення з різних каналів доставки їжі (Glovo, Bolt Food, Uber Eats тощо), дозволяючи ресторанам покращити оперативне обслуговування та підвищити рівень задоволеності клієнтів. /

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.