"Київстар" і Visa запустили програму, яка дає змогу використовувати смартфон як касовий апарат та POS-термінал

11.02.2022
3541

Фото: femida.ua

Мобільний оператор "Київстар" та міжнародна компанія платіжних технологій Visa запустили для малого та середнього бізнесу програму Starkasa. За її допомогою підприємці можуть використовувати смартфон як касовий апарат та POS-термінал.


 

Основні функції програми:

  • мобільна каса з ПРРО — касовий апарат у смартфоні, який може видати фіскальний чек, розпочати зміну, створити список товарів, продати товар, зробити знижки, здійснити повернення товару, сформувати касовий звіт та закрити зміну;
  • Visa Tap to Phone — технологія, яка дає змогу перетворити смартфон з NFC-модулем на POS-термінал;
  • Starkasa.Market — система онлайн-замовлень товарів для бізнесу та їхніх точок продажу.

Програма доступна для смартфонів на ОС Android, абонентам усіх мобільних операторів.

Для того, щоб скористатися продуктом Starkasa, потрібно зареєструватися у вебкабінеті або завантажити програму на Play Market. До кінця червня користування Starkasa для підприємця буде без оплати, а також без комісії під час прийому безготівкових оплат для карток Visa, доки обіг не досягне 30 000 грн. Вартість передплати після пробного періоду на послугу — 199 грн на місяць.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.