"Укрпошта" переспрямувала відправлення, що йшли через Польщу, до Британії і скоротила терміни міжнародної доставки

09.10.2024
367

Фото: Укрпошта

АТ "Укрпошта" переспрямовує міжнародні відправлення, які раніше йшли через Польщу, до Британії, що дає їй змогу значно скоротити термін доставки.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський, компанія також веде переговори з Royal Mail про зниження тарифів і поліпшення умов для України.


"Польща - одна з країн, через яку маємо певні затримки в доставці міжнародних відправлень. Саме тому ми переорієнтували потоки посилок через Велику Британію. Зараз щодня щонайменше одна вантажівка в нас їде на Лондон. Клієнти вже відчули прискорення", - наголосив він.

За словами Смілянського, через Польщу "Укрпошта" працювала і з компанією DHL, але терміни не влаштовували, тож відправлення було перенаправлено до Великої Британії.

"Наразі маємо рекорд - доставку на авто з Києва до Лондона за 37-40 годин", - сказав Смілянський, зазначивши, що якщо вдасться домовитися з USPS, товари з Amazon до України також їхатимуть через Велику Британію.

"Їх доставлятимуть до Лондона і вже через день вони будуть в Україні", - пояснив Смілянський.

Гендиректор "Укрпошти" розповів, що паралельно тривають переговори з поштою Великої Британії Royal Mail про знижку тарифів для України та поліпшення умов.

"Сподіваюся, що в результаті й тарифи з пересилання посилок з України до Великої Британії знизяться", - припустив Смілянський.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.