10 років SUPPORT.UA: про благодійну акцію та зміни сервісного ринку в Україні

03.07.2024
1198
PR матеріал

SUPPORT.UA відзначає свій десятирічний ювілей, і це чудова нагода озирнутися на шлях, який пройшли, і підсумувати досягнення.


За цей час компанія не лише змінила уявлення про сервісне обслуговування в Україні, а й суттєво вплинула на розвиток малого та середнього бізнесу. Інноваційні сервіси, стратегічні партнерства та соціальні проекти зробили SUPPORT.UA лідером ринку та надійним партнером для багатьох українських компаній.

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну SUPPORT.UA не лише вистояли як бізнес, а й почали співпрацюємо із фондом “Діти героїв” та активно підтримують ЗСУ, в лавах яких несе службу частина співробітників.

Саме тому у свій день народження компанія хоче подякувати тим, хто боронить нашу свободу та дозволяє примножувати роки успішної роботи. 

І з цієї нагоди разом із провідними магазинами електроніки запускає особливу акцію.

З 5 до 14 липня включно, придбавши будь-яку техніку разом із сервісом захисту чи продовження гарантії від SUPPORT.UA ви автоматично берете участь у благодійному зборі для добровольчого батальйону «Вовки Да Вінчі». На виручені кошти буде придбано технологічне обладнання для наших героїчних захисників. Тож, долучайтеся!

Магазини-партнери: Stylus, ROZETKA, ROZETKA Маркетплейс, ВЕНА, Brain, Click.ua, eStore, iPeople, ЧІП.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.