Uklon Delivery стала доступна киянам

21.12.2023
938

Фото: Uklon

Кур’єрська доставка Uklon Delivery стала доступна користувачам райдерського (пасажирського) застосунку Uklon. Курʼєри будуть виконувати замовлення в радіусі до 5 км у межах Києва, а з наступного року – в інших великих містах України.


Пакунки доставлятимуть в брендованих термосумках Uklon Delivery. Вага замовлення не повинна перевищувати 10 кг, а максимальні габарити товару – 40х40х30 см. Усі пакунки під час поїздки будуть застраховані. 

Як оформити кур’єрську доставку? 

  • Після натискання на кнопку «Доставка» на головному екрані застосунку Uklon, користувачу потрібно вказати адресу відправника / отримувача; 

  • Після чого слід обрати один із видів доставки – кур’єром чи на авто. Курʼєрська доставка доступна лише в радіусі до 5 км. Якщо при оформленні замовлення радіус доставки більше, то кнопка доставки курʼєром буде не активна. 

  • Далі користувачу необхідно вести дані для доставки та розмістити замовлення.  

Вартість кур’єрської доставки Uklon Delivery є дешевшою ніж доставка на авто. Крім того, під час доставки кур’єром додаткова послуга «Від дверей до дверей» безкоштовна. 

«Запуск курʼєрів у райдерському застосунку — наш наступний великий крок у розвитку швидкої, комфортної та безпечної доставки від Uklon. Для нас було особливо важливо зробити запуск до головних новорічних свят, адже ми розуміємо як важливо зараз вчасно доставити подарунки близьким людям. Дякую нашим партнерам, що вже активно потестили наших курʼєрів у B2B сегменті. Тепер маємо впевненність, що і райдери будуть максимально задоволені. Рухаємо свій світ та доставляємо свято кожному», – розповів Вадим Іщенко, операційний директор Uklon.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.