Платіжна система Нова пошта — Nova Pay — планує випускати власні платіжні картки

07.02.2023
1176
Платіжна система Нова пошта — Nova Pay —  планує випускати власні платіжні картки

Фото: прес-служба Нова пошта

Платіжна система Нової пошти – NovaPay – збирається емітувати платіжні картки. Цей продукт може бути цікавим невеликим підприємцям, які відправляють товари через Нова пошта та отримують перекази. Про це повідомляє Liga.net


 Про це розказав гендиректор NovaPay Андрій Кривошапко в інтерв'ю NV Бізнес.

Завдяки ухваленому Верховною Радою закону небанківські фінансові організації в разі отримання ліцензії зможуть відкривати рахунки й емітувати картки. Це створює для компанії та її клієнтів нові можливості, такі як, наприклад, відкриття кредитних лімітів

"Відкриється набагато більше технічних можливостей. Наприклад, ми зараз запустили послугу "отримай посилку в кредит". Але це досить обмежений функціонал. Якщо будуть рахунки й буде можливість емітувати карти, то ми зможемо надавати клієнтам, наприклад, кредитний ліміт на картку. Це сильно розширює можливості", – сказав Кривошапко.

У компанії вважають, що картки будуть цікавими для невеликих підприємців, які відправляють товари через Нову пошту та отримують перекази.

"Буде рахунок і буде можливість ним керувати. Не просто прийти у відділення й отримати гроші, або отримати гроші на банківський рахунок в банку, як зараз. Ми будемо надавати комплексний сервіс доступу до рахунку в нашій системі. Впевнений, це буде швидше, зручніше та безпечніше. Можливо, навіть дешевше. <...> У планах є й обслуговування бізнесу, і, можливо, навіть кредитування", – сказав Кривошапко.

Для цього компанія збирається запустити новий фінансовий застосунок, який буде інтегрований з застосунком Нової пошти.

"MVP додатку я вже тестую на власному смартфоні, й мені подобається", – розказав топменеджер. Запуск продукту заплановано на третій квартал цього року.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.