Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.
Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Концепт MultiBar Фото Співвласник «Галі Балуваної» Володимир Матвійчук
Перший магазин заморожених страв Multicook з фастфудом MultiBar почав роботу у Лос-Анджелесі. Про це повідомив Forbes Ukraine співвласник компанії Володимир Матвійчук
Меню фастфуду MultiBar – зокрема, супи, український борщ, салати і напої. Виручка закладу на 50% складається з продажів з Multicook, ще 50% – з продажів MultiBar, каже Матвійчук. За його словами, українці у закладі беруть здебільшого заморожені страви, а американці – куштують фастфуд.
Площа закладу – 120 кв.м. Суму вкладених інвестицій партнер-франчайзі і Матвійчук не розголошують.
Надалі всі Multicook відкриватимуться у форматі з MultiBar, каже Матвійчук. До кінця 2025 року він планує відкрити 150 таких закладів за кордоном.