Екс-HR директорка 1+1 media очолила в АЛЛО дирекцію з персоналу

14.05.2024
636

Фото: Лариса Брувер (пресслужба АЛЛО)

Директоркою з персоналу групи компаній АЛЛО з травня стала Лариса Брувер, екс-CHRO Citibank Україна та 1+1 media. В АЛЛО вона керуватиме усіма HR-функціями та відповідатиме за ефективне управління персоналом та розвиток команди компанії


Лариса Брувер має 20-річний досвід роботи та значні досягнення у сфері управління персоналом, зокрема, й в e-commerce. Лариса обіймала керівні посади у національних та міжнародних компаніях – Citibank, Digital Innovation AG, TheXecutives, Adobe Commerce, 1+1 media, Nokia, eBay та Magento Commerce. 

«Приєднатися до команди АЛЛО та очолити дирекцію з персоналу — особлива честь для мене. Основне моє завдання полягає у впровадженні провідних HR-практик, спрямованих на посилення ROI людського капіталу, подальший розвиток e-commerce-компетенцій та збереження ДНК унікальної культури компанії», — додає Лариса Брувер, HRD АЛЛО.

Наталія Блощинська, яка з початку року тимчасово виконувала функції директорки з персоналу, обійме посаду заступниці директорки з персоналу АЛЛО. Вона фокусуватиметься на розробці та впровадженні стратегічних проєктів з управління персоналом, а також на бізнес-партнерстві з департаментами ІТ та зовнішньоекономічної діяльності групи компаній АЛЛО.

АЛЛО — маркетплейс національного масштабу з інноваційними товарами від електроніки та інструментів до іграшок та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 100 містах України. 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.