СОMFY відкрив новий магазин в Олександрії

10.04.2024
439

Фото: пресслужба COMFY

На початку квітня омніканальний ритейлер з продажу побутової техніки та електроніки СОMFY відкрив ще один новий магазин. Цього разу в м. Олександрія на Кіровоградщині


Станом на сьогодні мережа COMFY налічує 102 магазини. Від початку 2024 року компанія відкрила оновлений флагманський магазин у столичному ТРЦ Ocean Plaza та відновила роботу магазину в ТРЦ “Apollo” у Дніпрі, який зазнав руйнувань в результаті прямого ракетного удару в грудні минулого року.

Площа нового магазину в Олександрії 300 кв м. 

В новому магазині, як і по всій мережі СОMFY реалізована сучасна концепція зони видачі онлайн-замовлень. Робота побудована за принципом fast track.

Нагадаємо, у 2023 році ритейлер відкрив 21 новий магазин у 15 українських містах. Сім з них — флагманського формату. Також торік команда Comfy відновила роботу магазинів у Харкові, Одесі та Покровську, які не працювали від початку вторгнення через ризики або руйнування.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.