Магазини групи Іnditex відновили роботу в ТРЦ Respublika Park. Перші фото з відкриття через 2 роки

03.04.2024
456

3 квітня у ТРЦ “Республіка Парк” відкрились магазини всесвітньо відомих брендів Zara, Bershka, Pull&Bear, які належать іспанській компанії Inditex


«Можемо підтвердити інформацію про відновлення роботи магазинів Zara, Bershka, Pull&Bear. Також очікуємо найближчими днями на відкриття Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho”, – прокоментувала комерційна директорка ТРЦ Олена Яценко. 

Inditex надає пріоритет безпеці співробітників і клієнтів, тому було важливим адаптувати плани до ринкових обставин. Деяких українських співробітників відправили на навчання до Польщі для підготовки до повернення на роботу.

«Відновлення роботи магазину Zara — одне з найочікуваніших повернень нашого ТРЦ, — додала директорка. — Ми вдячні команді Inditex за їхню довіру до “Республіка Парк”. В складні часи для України дуже важливо відновлення роботи магазинів світових брендів. Це підтверджує віру в нашу країну та спільне майбутнє. Ми впевнені, що шанувальники Zara будуть у захваті від новинок бренду. Запрошуємо всіх на захопливий шопінг до Respiblika Park».

Крім найбільш відомого у світі Zara в магазинах ТРЦ Respublika Park можна буде придбати товари інших брендів компанії Inditex, включаючи Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear та Oysho.

Магазин Zara, провідного бренду Inditex відновлює роботу в ТРЦ «Республіка Парк» одним із перших в Україні. Реалізований в впізнаваному стилі, він розташований в найбільшому приміщенні fashion-універмагу площею 3 289 кв.м. Флагманський магазин представляє найновіші модні тренди в рамках характерного для бренду стилю, підкреслюючи приорітет Inditex у великих торговельних площах, що забезпечують відвідувачам комфортний та всебічний шопінг-досвід.

Загалом в ТРЦ «Республіка Парк» представлені шість магазинів компанії Inditex з загальною площею 7 170 кв.м, демонструючи стратегію компанії - просторі та зручні місця для покупок. Магазини Pull&Bear та Bershka, з площами 939 кв.м та 929 кв.м відповідно, пропонують відвідувачам широкий асортимент товарів в комфортних стильних сторах. Massimo Dutti з площею 824 кв.м, Stradivarius на 660 кв.м, та Oysho, розташований на 535 кв.м, також підкреслюють важливість просторих торговельних площ для Inditex. 

Respublika Park — супер-регіональний ТРЦ, відкритий у листопаді 2021 року в Києві, загальною площею 300 000 кв.м. Власником ТРЦ є австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH, яка була створена у Відні в 2013 році та спеціалізується на сфері нерухомості. Наразі акціонер Республіка Парк активно працює на ринках нерухомості в Центральній та Східній Європі. Trafin здійснює значні інвестиції в торгові, готельні та житлові комплекси у багатьох країнах та є вагомим учасником інвестиційного сектору української економіки як акціонер ТРЦ Respublika Park.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.