H&M готує до відкриття перший від початку війни новий магазин у Києві

12.02.2024
1387

Фото: Shoes Report

Перший новий магазин H&M з початку повномасштабного вторгнення почне роботу в столичному ТРЦ Blockbuster Mall. Про це Forbes Ukraine повідомили в пресслужбі компанії


Ритейлер повідомив, що новий магазин H&M готується до відкриття в ТРЦ Blockbuster Mall. «Дата відкриття буде оголошена пізніше», – йдеться в коментарі Forbes Ukraine від пресслужби компанії.

За даними джерел Forbes Ukraine, знайомими з деталями угоди, відкриття нового H&M у Києві відбудеться у квітні 2024 року. Наразі йдуть ремонтні роботи. Магазин стане 10-м в українській мережі та восьмим – серед тих, що працюють.

Традиційно в магазині представлять жіночий, чоловічий і дитячий одяг. Чи буде в ньому спортивний одяг H&M Move і товари для дому H&M Home, наразі невідомо.

Компанія H&M відновила роботу в Україні у листопаді 2023 року. Перші магазини відкрилися в ТРЦ Lavina Mall і Respublika Park у Києві 9 листопада. Пізніше магазини шведського оператора відкрили свої двері також у ТРЦ River Mall, Retroville, SkyMall і Dream у столиці і один – у ТРЦ Victoria Gardens у Львові. Магазини H&M у ТРЦ Riviera в Одесі та в ТРЦ Nikolsky у Харкові залишаються закритими.

Вперше про можливе відкриття H&M у ТРЦ Blockbuster Mall стало відомо у жовтні 2023 року, про що Forbes розповів Олександр Черніцький, голова правління Mandarin Plaza, що управляє ТРЦ Lavina Mall, Blockbuster Mall та низкою інших проєктів.

У 2021 році виторг H&M в Україні становив 1,2 млрд грн, згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol.

H&M засновано 1947-го у Швеції. Крім бренду H&M, компанії належать марки COS, Monki, Other Stories, Weekday, ARKET та Afound, а також мережа магазинів товарів для дому H&M Home. В Україні компанія відкрила перший магазин у 2018 році у Києві. За наступні три роки в столиці, Харкові, Одесі та Львові ритейлер відкрив ще близько десятка торговельних точок. У 2022-му H&M планувала запустити в Україні інтернет-магазин.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.