9 листопада відновлює роботу H&M в Україні: перший магазин відкриється у київському ТРЦ Lavina Mall

08.11.2023
821

Фото: kyivmaps.com

У четвер, 9 листопада, ритейлер H&M вперше після початку повномасштабної війни відкриє свої магазини в Україні – у столичному ТРЦ Lavina Mall. Таку інформацію підтвердили LIGA.net у ТРЦ Lavina Mall


У магазині площею майже 3000 квадратних метрів можна буде придбати весь асортимент товарів H&M — одяг, аксесуари та товари для дому H&M Home.

Також нову колекцію доповнить одяг, який був у магазинах під час закриття.

Нещодавно на сторінці Lavina Mall в Instagram з'явився допис про те, що скоро відчиняться магазини мережі H&M. Однак у ньому не було зазначено дати відкриття.

Саме у цьому ТРЦ у 2018 році відкрився перший в Україні магазин шведського ритейлера H&M.

Щодо роботи магазинів H&M в інших торгових центрах поки невідомо. П’ять із шести магазинів розташовуються в київських ТРЦ Retroville, Lavina Mall, Respublika Park, Dream Town, River Mall.

H&M було засновано в 1947 році у Швеції. Крім бренду H&M, компанії належать марки COS, Monki, Other Stories, Weekday, ARKET та Afound, а також мережа магазинів товарів для дому H&M Home. В Україні компанія відкрила перший магазин у 2018 році у Києві. За наступні три роки у столиці, Харкові, Одесі та Львові ритейлер відкрив ще близько десятка торговельних точок.

У 2022 році H&M мала намір запустити в Україні інтернет-магазин.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.