Найзеленіший з усіх «Сільпо» відкрився в Білогородці Київської області

13.10.2023
696

Фото: прес-служба Сільпо

13 жовтня 2023 року в Білогородці Київської області на вул. Будівельній, 19 відкрито найзеленіший з усіх «Сільпо»


Його стиль присвячено трендовій течії «Гоблінкор» - естетиці, яка пропагує близькість з природою. Тут мох поріс на стовбурах дерев, різнокольорові гриби здіймаються над рядами з улюбленими смаколиками, а равлики натякають: сповільніться, насолодіться моментом, пахощами випічки і красою лісової флори та фауни.

Щоб розгледіти містичних лісових істот, інтер’єр торгового залу загальною площею 1500 кв.м оформлено в природному стилі ― деревина, зелені відтінки та рослини. На шпалерах ілюстрована історія про гобліна «хранителя лісу», а колони оформлені у вигляді дерев та декоровані мохом.

 Вивіски відділів виготовлені з дощечок – яскраве нагадування про розумне споживання, яке пропагують прихильники культури «Гоблінкор».  У цих відділах можна відшукати головних персонажів лісової гастроісторії «Сільпо»: випічку від «Крафтяра», м’ясо до шашлику, піцу, рибу, страви з кулінарії та найцікавіші фрукти з усього світу, відшукані чарівниками Власного імпорту.

Магазин працює щодня з 08:00 до 23:00. Розрахуватися можна на 9 касах та 5 самокас. Гості також зможуть замовити продукти на shop.silpo.ua (http://shop.silpo.ua/) з доставкою додому та самостійно забрати їх у точці видачі інтернет-замовлень.

«Сільпо» – це одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів в Україні. Нині 312 магазинів працюють по всій території країни. У мережі представлена продукція «Власного імпорту» з більш ніж 80 країн світу, якісно відібрані товари українських крафтярів «Лавка традицій», власні торгові марки, а також товари власного виробництва – від запашної випічки «Крафтяр» до солодощів «Власної кондитерської». У «Сільпо» також приділяють велику увагу враженням гостя, тому кожен новий магазин оформлений в індивідуальному дизайні.

Текст і фото: прес-служба Сільпо

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.