Новий супермаркет «Сільпо» відкрився у Львові. Це вже двадцятий магазин мережі у місті Лева

15.09.2023
858

15 вересня  у Львові почав працювати новий супермаркет «Сільпо» у ТЦ Sodova (вул. Садова, 2а). Це вже двадцятий «Сільпо» у місті Лева, торговельна площа становить 1219 кв.м.


Новий «Сільпо» виконаний у стилі неофолк. Під час шопінгу у клієнтів є можливість отримати чітке усвідомлення свого коріння, ідентичності та привʼязаності до Батьківщини. Над концепцією дизайну магазину працював митець та технологічний художник Roman Chizz. Він досліджує українську візуальну спадщину, тому його творчість – це симбіоз  орнаментики та штучного інтелекту. 

Ті, хто вже відвідав цей “Сільпо” отримали новий візуальний досвід та розширили горизонти розуміння орнаментальної символіки. Візит до магазину дозволить вам краще дізнатися про свищики, ружі, мотанки, а також про Бродівське письмо.

“Тільки пройшовши складні випробування, багато з нас змогли усвідомити та спіймати емоційний зв'язок, що охоплює серце людини, коли йдеться про її Батьківщину — місце, де вона народилася і виросла. Це відчуття пронизує душу, викликаючи почуття прив'язаності, патріотизму та незалежності”,  - ділиться враженнями Roman Chizz.

Звісно ж, окрім сакральних сенсів, в новому супермаркеті піксельні вишивки з різних регіонів України простягаються між рядів смачних страв з кулінарії. Ляльки-мотанки оберігають процеси випікання найзапашнішого хліба. А свищики контролюють процеси купівлі товарів на касах. 

Магазин працює щодня з 08:00 до 22:00. Розрахуватися можна на 13 касах, з них 5 самокас.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.