Перший супермаркет VARUS відкрився в Одесі

05.09.2023
590

Фото: пресс-служба VARUS

 

У суботу, 2 вересня, перший супермаркет мережі VARUS відкрив свої двері для одеситів. Магазин розташувався на проспекті Добровольського, 122/1А. 


Новий VARUS — це стильний фуд-хол із сучасним дизайном та приємною атмосферою, широкий асортимент товарів : від свіжих овочів та фруктів до сирних та м’ясних делікатесів з різних країн. А ще — товари власних торгових марок.

В кулінарії VARUS CAFE кухарі щодня готують гарячу піцу, свіжі салати, м’ясні страви, гарніри та різноманітні десерти. У власній пекарні пропонують гарячу випічку власного виробництва.

У новому супермаркеті VARUS представлені каси самообслуговування та сервіс Scan&Go. Також, можна замовити послугу доставки можна на сайті varus.ua. 

“Ми з нетерпінням чекали нагоди відкрити для одеситів світ різномаїжжя, і тепер неймовірно раді відкриттю першого супермаркету VARUS в Одесі. Воно по-справжньому особливе, адже присвячене Дню міста Одеси. VARUS — це про турботу і справжнє клієнтокохання. Віримо, що це взаємно і мешканці Одеси обов’язково закохаються у якісний сервіс та асортимент VARUS”, — розповідає директорка з маркетингу мережі VARUS Анна Луганська. 

Читайте також: Як влаштований перший dark store VARUS

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 103 супермаркети у різних містах України. 

Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини to go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.

За інформацією прес-служби VARUS

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.