H&M Group відновить роботу магазинів в Україні

24.08.2023
864

Фото: Shoes Report

Fashion-ритейлер H&M планує розпочати поступове відновлення роботи в Україні з листопада 2023 року. Про це повідомляється на сайті компанії.


Як повідомлялося раніше, H&M Group тимчасово закрила свої магазини в Україні з 24 лютого 2022 року. Наразі, компанія веде тісний діалог з партнерами та владою і тепер планує поступово відновити роботу більшості своїх магазинів в країні з листопада 2023 року.

"H&M планує брати участь у програмах допомоги та відновлення, співпрацювати з місцевими організаціями та підтримувати Україну в процесі відновлення", - йдеться в повідомленні fashion-ритейлера.

В компаніі продовжують стежити за розвитком подій у країні, та готуються до повторного відкриття більшості магазинів H&M, де це можливо. Безпека колег і клієнтів завжди залишається пріоритетом.

Шведська компанія Hennes&Mauritz AB (H&M) відкрила перший магазин в Україні 2018 року. На початок повномасштабного вторгнення мережа H&M в Україні налічувала вісім торговельних точок: п'ять - у Києві, по одній - в Одесі, Харкові та Львові.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.