Фокстрот інтегрує цифрові чеки у мобільні банкінги

10.07.2023
2860

Всеукраїнська торгова мережа Фокстрот першою серед ритейлерів побутової техніки й електроніки інтегрувала відображення електронних чеків у мобільних додатках банків-партнерів. Таке рішення є логічним продовженням цифровізації мережі, щоб забезпечити покупцям зручний і найбільш повний клієнтський досвід.


Відтепер клієнти торгової мережі Фокстрот, які скористалися картками Monobank або Sportbank для оплати покупок, зможуть зберігати інформацію про придбані товари безпосередньо у мобільному банківському додатку. А за необхідності – завантажити електронний чек собі у смартфон.

“Впровадження сучасних цифрових сервісів – невід’ємний фактор для забезпечення потреб сучасного споживача. Саме тому інтеграція електронних чеків у мобільні банкінги є наступним кроком уперед, що надає клієнтам можливість зручно та ефективно керувати своїми покупками”, - підкреслив важливість нововведення Олексій Зозуля, СЕО компанії.

Відповідно, всього за кілька кліків, клієнт може знайти чеки у мобільному банкінгу:

  1. Зайти в додаток monobank або sportbank; 

  2. Обрати покупку в Foxtrot у розділі “Історії операцій” або “Транзакції”; 

Натиснути “Список покупок” або “Показати повністю”. Тобто - вся інформація про покупки – під рукою, у мобільному банкінгу. Окрім цього, можуть переглянути свій фіскальний чек на tax.gov.ua або в особистому кабінетні на https://www.foxtrot.ua/ та в чат-боті Viber  та чат-боті Telegram

Інтеграція між Фокстрот та банками-партнерами стала можливою завдяки співпраці з  компанією Deeployalty, яка постачає передові рішення в сфері цифрової трансформації та партнерському сервісу Checkbox, що наприкінці 2020 року забезпечив ритейлеру перехід на програмні РРО.

Нагадаємо, Фокстрот – перший серед великих продавців побутової та електронної техніки, хто запровадив використання програмних реєстраторів розрахункових операцій (пРРО) по всій мережі та видачу електронних чеків замість паперових. З початком повномасштабної війни бізнес найбільше відчув переваги використання програмної каси. Компанія повністю відмовилася від усіх 500+ класичних касових апаратів, заощадивши в перерахунку за 4 роки 10 млн грн додаткових витрат на його обслуговуванні. А також зекономила 914 км касової стрічки, тим самим дбаючи про навколишнє середовище.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.