McDonald’s відновив роботу в Дніпрі

25.04.2023
895

Фото: McDonald's

25 квітня у м. Дніпрі відновили роботу перші чотири ресторани McDonald’s, і ще один заклад готується до відкриття протягом дня, повідомляє прес-служба компанії


 

Ресторани у Дніпрі відкриваються у різних частинах міста. McDonald’s на  пл.Старомостова,5 розташований біля залізничного вокзалу і зручний для містян та гостей міста. Ресторан на пр. Гагаріна, 128 улюблений серед молоді, адже поруч розташовані кілька навчальних закладів. Ще два ресторани на пр. Героїв, 2-В та вул.Кондратюка, 2-В – розташовані у різних районах, поруч із набережною та зонами відпочинку. Також ресторан McDonald’s відкрився на лівому березі на пр. Слобожанському, 1-А.

Заклади працюватимуть з 07:00 до 22:00 та дотримуватимуться розширених правил безпеки, за якими у разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі виробничі процеси, видає оплачені замовлення й зачиняє заклад, аби гості та працівники могли пройти в укриття. Ресторани продовжать роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи.У разі підвищеного попиту в перші дні роботи заклади працюватимуть на обмежену кількість відвідувачів, щоб ефективніше відпрацювати оновлені процедури з безпеки.

Придбати страви можна в залі ресторану на касі або через термінали самообслуговування. Також працюватиме МакДрайв. А послуга McDelivery, яку забезпечують партнерські компанії з доставки Glovo та Bolt Food, стане доступною на початку травня. 

У зв’язку із відновленням ланцюгів постачання і нарощенням обсягів складів спершу у дніпровських ресторанах буде представлене скорочене меню, яке поступово розширюватиметься. 

Наступні заклади у м. Дніпрі відкриються за адресами вул. Глінки 2 та вул.Ніжнєдніпровській 17 на початку травня.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.