Як працює сервіс доставки суші Ninjasushi

29.06.2022
649
Реклама

 

Сервіс доставки страв японської кухні Ninjasushi повністю відновив роботу у столиці й розширює бізнес в інших містах України та Польщі


 Українці – справжні любителі суші. За даними дослідження Chefʼs Pencil, яке побудовано на даних пошукових запитів Google, Україна перебуває на другому місці серед країн, де фанатіють від японських страв. А Київ входить в топ-5 міст, де купують суші.

Попит на цей продукт залишається стабільно високим навіть попри війну. На доставку припадає 75% ринку суші у столиці, оскільки люди люблять замовляти їх додому.

Суші Київ — сервіс доставки японських страв, що був заснований відомим геймером та блогером Олексієм Костилєвим в 2018 році. 

З того часу бізнес суттєво розвинувся.  Зараз Ninjasushi працює в трьох українських містах: Києві, Дніпрі, Львові, а також у двох польських — Варшаві та Кракові.

Образ ніндзя для бізнесу був обраний засновником недарма. Адже ніндзя  —це сміливий воїн, який робить все швидко, точно та безшумно і ніколи не програє битв. Саме таких принципів дотримується компанія — робити свою роботу якісно та швидко.  

 

Переваги Ninjasushi 

Позиція засновника компанії полягає в тому, що у стравах не використовують заморожену рибу і взагалі не економлять на продуктах.

Ninjasusi – це компанія, яка спеціалізується на доставці суші у Києві преміум-якості й пропонує своїм клієнтам такі переваги:

  •  найсвіжіша риба від найкращих постачальників, поставки здійснюються щоденно;
  •  великий асортимент з понад 60 найменувань;
  •  класичні та авторські рецепти суші, ролів та десертів
  •  великі порції страв
  •  оригінальні сети на компанію за вигідною ціною

Окрім традиційних ролів “Філадельфія” та “Каліфорнія” з лососем, тунцем, вугрем або креветкам, в меню є дійсно унікальні пропозиції, наприклад рол “Фукуро” що складається  з пате з качки, тростинний цукор, фісташки, авокадо та сніжний краб.

Ninjasushі на додаток до основних страв пропонує оригінальні десерти — OreoOreo з бананом, вершковим сиром і нутеллою, Fruit Ninja з бананом, вишневим топпінгом і полуничним сиропом або Bounty з кокосовою стружкою та кокосовим сиропом

Умови доставки

 

Ninjasushi ніколи не працювала з відомими агрегаторами, натомість у компанії працюють власні ninja-кур’єри, які знають всі дороги столиці, щоб виконати замовлення в обіцяні строки. Для клієнтів діють наступні умови:

  • Доставка діє по всьому Києву
  •  Мінімальна сума замовлення становить 500 грн
  • Доставка відбувається протягом 90 хвилин від часу оформлення замовлення, але можна замовити страву на заздалегідь визначений час
  •  Оформити замовлення можна на сайті, в мобільному додатку (iOS, Android) або телефоном
  •  Можна оформити самовивіз
  •  Замовлення та доставка працює щоденно з 10:00 до 21:30
  •  Оплатити замовлення онлайн або готівкою кур’єру


Ninjasushi - це не просто сервіс доставки японських страв, а й потужне ком’юніті фанатів бренду. Так, в instagram у компанії 169 000 підписників, за хештегом  #ninjasushi можна знайти фото та відгуки клієнтів. За хештегом #ninjafam можна знайти цікаві підбірки нових фільмів, меми, музичні релізи.

Клієнти обирають Ninjasushi за неперевершений смак та класні емоції, які дарує бренд.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.