Мережа Brocard відновила роботу свого інтернет-магазину

25.01.2023
759

Фото: Brocard

Про відновлення роботи інтернет-магазину Brocard.ua компанія повідомила на своїй Facebook-сторінці


 

З початком повномасштабного вторгнення Росії мережа зазнала значних репутаційних втрат через те, що власницею компанії була громадянка РФ Тетяна Володина.

Через кіпрську компанію вона контролювала дві юридичні особи ТОВ "Брокард-Україна", що займається роздрібною торгівлею косметикою та парфумерією через власну мережу магазинів і інтернет, а також ТОВ "Егзагон", що є дистрибутором товарів для краси в преміум-сегменті.

В червні 2022 року стало відомо, що 100% прав на ці компанії викупив холдинг Philippe Benacin Holding. Філіп Бенасін, співвласник і засновник холдингу, також є співвласником, головою та головним виконавчим директором Interparfums – міжнародної компанії, якій належать відомі парфумерні бренди. 

В Brocard повідомляють, що сума сплачених податків за 2021 рік становить майже 500 млн грн, в тому числі ПДВ – 218 млн грн. За 8 місяців 2022 року компанія сплатила понад 360 млн грн податків, серед яких ПДВ - 191 млн грн. 

Зі 100 магазинів, які працювали станом на 1 січня 2022 року, зараз відкриті 42 магазини мережі Brocard. З початку війни Росії проти України ТОВ "Брокард-Україна" сплатило 50 млн грн допомоги ЗСУ, продовжує виплачувати заробітну плату майже 1700 співробітникам.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.