У мережі магазинів “Коло” назначили нового в. о. генерального директора

08.02.2022
1779

Фото: rau.ua

Євгеній Кулинич, який обіймав посаду в. о. генерального директора мережі магазинів “Коло”  чотири з половиною роки, залишив компанію. На його місце призначили Марину Сергієнко. Про це повідомляє RAU.


На новій посаді Марина Сергієнко працюватиме над масштабуванням мережі та покращенням сервісного обслуговування. 

Марина має 20-річний досвід роботи на національному і міжнародному ринках у таких компаніях, як Nestle Ukraine, МХП, корпорація "Біосфера", де вона працювала на різних позиціях, була членом ради директорів, глобальним директором з маркетингу та виконавчим директором ТОВ «Арітейл» – мережа магазинів біля дому “Коло”. 

  • Як повідомляє Forbes,  за даними “Спарк-Інтерфакс”, засновану у 2017-му мережу “Коло” розвиває компанія ТОВ “Арітейл”, 90% якої належать акціонерному товариству “Магнітар”, 10% – кіпрській B. V. Eternity Holdings Limited. Джерела на ринку повʼязують ритейлера з одним із співвласників найбільшої мережі «АТБ-Маркет» Геннадієм Буткевичем.

  • Виторг “Коло” у 2020-му, досягнув 1,2 млрд грн, збитки – 82,7 млн грн. 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.