Харківський ТРЦ “Дафі” готується до реновації навесні 2022 року

28.01.2022
889

Фото: ТРЦ “Дафі”

Навесні 2022 року розпочнеться реновація харківського ТРЦ “Дафі”. Проєкт реновації створювало британське бюро Design International. Про це повідомляється на сайті ТРЦ.


Під час реновації зміниться зовнішній вигляд та інтер'єр центру, з'явиться додаткова торгова площа, також буде оновлено гіпермаркет Fozzy: з нього і почнеться реновація. 

Зокрема планується реновація фасаду, він буде обшитий HPL-панелями. Окрім цього, замість рекламних банерів встановлять дизайнерське панно для логотипів брендів, представлених у ТРЦ “Дафі". На фасаді будівлі буде встановлено вигнутий екран, що огинає кут будівлі. 

Навколо центру буде створена пішохідна зона 5–6 м завширшки з острівцями затінку та зелені, доріжками, місцями для відпочинку. Також додадуть невеликий стріт молл з окремими входами до магазинів, мінікафе, пекарень, кондитерських. 

В оновленому ТРЦ будуть представлені два нові поверхи, загалом 10 000 квадратних метрів для оренди.

У приміщенні залишиться льодова арена. Також буде доданий оновлений фітнес-центр. З’явиться нова група ресторанів із відкритими терасами. Крім цього планується встановити три ліфти.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.