В “Епіцентрі” прокоментували скандал з виплатою зарплат IT-фахівцям

26.01.2022
645

Фото: Facebook "Епіцентр"

Минулого тижня IT-програмісти, які працюють у мережі “Епіцентр” повідомили про те, що компанія має борг перед ними у розмірі заробітної плати за півтора місяці (листопад-грудень) 2021 року. У компанії “Епіцентр М” (маркетплейс) прокоментували скандал з виплатою зарплат IT-фахівцям, зазначивши, що працівники не виконали у повному обсязі робіт передбачених договірними стосунками. Про це повідомляє AIN.


«Особи, про яких йдеться у вашому запиті, є суб’єктами підприємницької діяльності, які надавали послуги ТОВ “Епіцентр М” (маркетплейс) із розробки програмних продуктів на підставі договорів. Усі роботи, виконані ними, були оплачені ТОВ “Епіцентр М”. Втім, зазначені особи в односторонньому порядку вирішили припинити співпрацю з ТОВ “Епіцентром М” і не виконали у повному обсязі робіт передбачених договірними стосунками», — зазначили у пресслужбі “Епіцентр М”.

Як повідомляє видання, у чаті постраждалих розробників “Епіцентру”, за підрахунками Влада, більше 20 людей. Всі вони очікували на виплати, але тепер стало зрозуміло, що грошей не буде. Довести будь-що у судовому порядку для більшості – неможливо, адже всі домовленості з “Епіцентром” про виплати були «на словах».



Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.