“Епіцентр” затримує зарплати своїм програмістам — ain.ua

21.01.2022
725

IT-програмісти, які працюють у мережі “Епіцентр” повідомили про те, що компанія їм не виплачує заробітну плату за півтора місяці 2021 року, пише видання ain.ua. 


За словами AQA EpicentrM Дениса Галюка, який зокрема повідомив про затримки зарплати, керівництво ритейлера та маркетплейса заборгували йому та колегам гроші за півтора місяці роботи. 

Галюк каже, що компанія заборгувала йому 150 000 гривень. Враховуючи кількість колег, які також не отримали зарплати у період затримки (півтора місяці), за даними Галюка, сума боргу може сягнути більш ніж 1 500 000 грн. 

Також розробник програмного забезпечення Владислав Поздняков, який звільнився у грудні, сказав, що йому виплатили лише частину зарплатні за листопад. При цьому компанія обіцяла дати розрахунок за решту листопада і за відпрацьований час у грудні, але цього не сталося.

Співробітники “Епіцентру” кажуть, що у листопаді 2021 року розробників маркетплейса вирішили частково об’єднати з командою розробки центрального департаменту – «Епіцентр К». Деякі співробітники після цього пішли з “Епіцентру”, який не виплатив їм відпускні та зарплатню за останні місяці роботи.

Retailers звернувся за коментарем до пресслужби “Епіцентру” та до CEO Epicentr Marketplace Євгена Шевченка за коментарем. На момент публікації новини відповіді на питання вони не надали.

Джерело: Depositphotos

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.