“ПриватБанк” запустив сервіс для бізнесу “Інвойсинг”. Він дозволяє виставляти та оплачувати рахунки-фактури онлайн

24.01.2022
1316

Фото: fbc.ua

“ПриватБанк” запустив новий сервіс для бізнесу та підприємців “Інвойсинг”, завдяки якому можна виставляти та оплачувати рахунки-фактури через інтернет та мобільний банк “Приват24 для бізнесу”. Про це повідомляють у пресслужбі.


Як працює інвойсинг?

При проведенні розрахунків контрагент отримує повністю заповнений платіж з усіма реквізитами платника, одержувача, товару чи послуги, який залишається лише підписати. 

Для продавців новий сервіс дає змогу швидко виставити рахунок-фактуру, доставити контрагенту та отримати оплату. 

Статус усіх виставлених рахунків можна відслідковувати у “Приват24 для бізнесу”, а при створенні рахунків можна настроїти інтеграцію з обліковими системами для вивантаження рахунків-фактур.

Для покупців новий сервіс “ПриватБанку” дає можливість отримати рахунок-фактуру та створити платіж відразу в електронному банку.

На сьогодні повний функціонал “Інвойсингу” працює, якщо одержувач та відправник мають рахунки у “ПриватБанку”. Клієнти, які не мають поточного рахунку у “ПриватБанку”, отримують посилання на заповнений рахунок-фактуру і можуть надрукувати його або скопіювати реквізити для свого банкінгу.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.