“ПриватБанк” знижує тарифи на еквайринг для бізнесу до 1,8%

17.01.2022
1018

Фото: Itech

З 15 січня “ПриватБанк” знизив розмір комісії за послуги еквайрингу (прийому платежів за банківськими картками) для бізнес-клієнтів у торговельних точках до 1,8% від суми покупки. Такий тариф діятиме як для нових, так і для існуючих клієнтів банку, повідомляють у пресслужбі.


Зазначається, що для клієнтів, які підключаться до послуг еквайрингу після 15 січня, єдиний тариф 1,8% діятиме автоматично. Діючі партнери мережі cahless "ПриватБанку" найближчим часом отримають e-mail повідомлення про зниження тарифів з інструкцією щодо підписання анкети з новими тарифами у розділі Електронний документооборот системи “Приват24 для Бізнесу”.

Нагадаємо, 26 листопада 2021 року міжнародна платіжна системи Mastercard знизила комісію інтерчейнджу до 1,2%. Це стало можливим завдяки тому, що Антимонопольний комітет України прийняв рішення щодо поетапного зниження ставок інтерчейндж.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.