"Планета кіно" закрила у ТРЦ River Mall контент-студію для зйомок відео у TikTok

02.11.2021
1794

У київському ТРЦ River Mall закрилася контент-студія SnapMe Studio, яка запустилася у червні 2021 року на території "Планета Кіно". Наразі приміщення здається у суборенду під інші проекти, повідомив співвласник мережі кінотеатрів Дмитро Деркач на своїй сторінці у Facebook.


 

Закриття SnapMe Studio Деркач підтвердив у коментарях до поста, який був опублікований наприкінці жовтня. Хоча, за словами співробітників кінотеатру, контент-парк припинив роботу понад два місяці тому, зазначає AIN.

Нагадаємо, у SnapMe Studio було 12 декорованих локацій для зйомки TikTok-відео або сторіз. Над проектом працювали один із найпопулярніших тіктокерів України, Ян Гордієнко, а також творці київського бару Hangover. Ціна за оренду приміщення для зйомок контенту за одну особу (для групи менше трьох осіб) становила 200 гривень у будній та 300 гривень у вихідний.

Деркач зазначає, що порожнє приміщення, площею 415 кв.м, підходить як для розважальних проектів, так і для офісу.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.