Денис Піддубський став директором з розвитку мережі "Аптека АНЦ". Раніше він очолював відділ розвитку Varus

27.08.2021
2410

Денис Поддубский

Екс-керівник відділу розвитку мережі супермаркетів Varus Денис Піддубський став директором з розвитку аптечної мережі "Аптека АНЦ". Про це повідомив він сам на своїй сторінці у Facebook.


 Піддубський розповів, що "ключове значення у цьому призначенні зіграли ментор Board і головний виконавчий директор "АНЦ" Микола Щербина та, звичайно ж, власники мережі".

З 2004 по 2014 рік Денис Поддубський пройшов шлях від аналітика до заступника директора напрямку "АТБ". У його обов'язки входила, зокрема, розробка стратегії розвитку мережі, експертна оцінка об'єктів для розміщення магазинів.

Пізніше Піддубський рік працював на посаді директора з експертної оцінки та розвитку компанії "Український Рітейл", яка керувала мережею магазинів "Брусничка". Там він змінив існуючу структуру і розробив нову методику оцінки об'єктів.

А з грудня 2020 року по серпень 2021 року топ-менеджер працював керівником відділу розвитку мережі Varus.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.