KFC відкриє тимчасовий фастфуд-готель у Лондоні з кнопкою подачі курки у номер. Як він виглядає

16.08.2021
2402

Фото: KFC

KFC відкриє фастфуд-готель в Лондоні на 11 ночей - з 18 по 29 серпня, повідомляє Business Insider. Гостей привезуть на Cadillac, а в номерах буде кнопка подачі курки.



«11 трав і спецій роблять все ще смачнішим, на честь щасливого числа House of Harland буде відкритий 11 ночей», - пояснили у компанії. З цим же пов'язана ціна за номер у £111 ($154). Відвідувачі отримають знижку у $139 на замовлення страв з курки.

Потрапити всередину можна тільки за попереднім бронюванням. Гостей заберуть з вокзалу Кінгс-Крос у Лондоні на чорному автомобілі Cadillac і відвезуть у готель.

У номері шпалери, рушники та постільна білизна будуть оформлені у фірмовому стилі KFC. У кожній кімнаті стоятиме ігровий автомат, кнопка для подачі курки і особистий міні-кінозал.

За даними Hotels.com, забронювати проживання можна, починаючи з 11 серпня.

Усі гроші від House of Harland підуть до Фонду KFC для підтримки молодих талантів.


A red KFC-themed arcade machine stands next to a brick wall with an "It's finger lickin' good" sign written in neon lights.

A large red button sits on a small table with a big red arrow above it which says "press for chicken."

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.