Відкриття трьох магазинів JYSK в один день

15.02.2024
759

Фото: пресслужба JYSK

15 лютого відкривають свої двері для покупців одразу три магазини JYSK: новий магазин в Києві по вул. Глибочицька, 44, ТЦ HLYBOCHYTSKY, оновлений магазин в Києві, просп. С. Бандери, 15А, Рітейл Парк Почайна, оновлений магазин у Львові, вул. Сахарова, 45, ТЦ Сільпо. Про це повідомляє пресслужба JYSK


Новий магазин в Києві у ТЦ HLYBOCHYTSKY побудований за новою концепцією 3.0, із сучасним точковим освітленням та просторим дизайном, зональним розміщенням товарних категорій для більш комфортних покупок, зокрема просторою матрацною студією тощо. Його торгова площа складає 936 кв.м, склад - 349 кв.м. Магазин відкривається з оновленим садовим асортиментом, який незабаром буде представлений на зовнішньому садовому майданчику площею майже 100 кв.м.

Магазину у Рітейл Парк Почайна майже шість років. Відтепер його перебудовано згідно з концепцією 3.0, з торговою площею 965 кв.м, склад – 248 кв.м. Окрім формування більш комфортного середовища для покупок, велику увагу приділено створенню більш зручним та комфортним умовам для персоналу. Так, оновили офісне приміщення загальною площею 50 кв.м. Зокрема, в офісі змінено меблі згідно з концептом. На кухні та офісному приміщенні встановлено нову техніку, що додає відчуття затишку й комфорту під час обідніх перерв та каво брейків. 

Аналогічно оновлено й магазин у Львові, якому восени виповниться десять років. Зокрема, збільшено торгову площу майже на 100 кв.м – відтепер вона складає 941 кв.м, склад займає площу 235 кв.м. Окрім запланованого оновлення, магазин потребував ремонту через часткові пошкодження від удару ворожої ракети неподалік влітку минулого року. Наразі окрім нового концепту повністю оновлено систему вентиляції та електрики, оновлене кондиціонування. В офісі оновлено меблі для персоналу магазину.  

В кожному місті з нагоди відкриття на покупців традиційно чекатимуть акційні пропозиції, а також – можливість долучитися до благодійної акції - збору на закупівлю медикаментів для місцевих лікарень – в Київській області та у Львові.

«Ми активно продовжуємо розширення мережі, а також – оновлення діючих магазинів, адже для нас бути ближче до покупця – це бути у фізичній доступності, а також покращувати умови та враження від здійснення покупок. В магазинах на покупців вже очікують новинки весняної колекції JYSK, а також садові меблі, які незабаром будуть представлені по всій мережі», - коментує Country Director JYSK в Україні Євген Іваниця. 

Наразі в Україні працює 90 магазинів JYSK та інтернет-магазин. Команда працює над наближенням відкриття 100-го магазину, яке планується до кінця поточного року. 

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка робить облаштування простору у будь-якому домі та саді простим та захопливим. 

У понад 3300 звичайних та онлайн-магазинах у 48 країнах JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині в JYSK працює понад 31 000 осіб.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group. Виторг JYSK у 2022/23 фінансовому році становив 38,5 мільярда данських крон (5,2 мільярда євро).

Сьогодні в Україні працює 90 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. JYSK в Україні нараховує штат понад 800 співробітників. 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.