Відкриття оновленого магазину JYSK в Гостомелі який був повністю знищений на початку повномасштабного вторгнення

14.12.2023
479

Фото: пресслужба JYSK

14 грудня знову відкриває свої двері оновлений магазин JYSK в Гостомелі, ТЦ «Фора», який був повністю знищений на початку повномасштабного вторгнення.  


Магазин розпочинає роботу в тому ж місці, в якому був до руйнування на початку війни, на другому поверсі торговельного центру. Торгова площа магазину складає 984 кв.м, склад - 280 кв.м. Як і всі нові та оновлені магазини мережі, він побудований за сучасною концепцією 3.0, із сучасним трековим освітленням та просторим дизайном, зональним розміщенням товарних категорій для більш комфортних покупок, зокрема просторою матрацною студією тощо.

З нагоди відкриття на покупців традиційно чекатимуть акційні пропозиції, а також – можливість долучитися до благодійної акції - збору на облаштування дитячого центру психологічної реабілітації у бучанському районі. 

«Торговий центр «Фора» та абсолютно новий магазин JYSK, що встиг попрацювати лише пару місяців, вигоріли повністю через обстріли в найперші дні битви за Київ. Ми раді можливості відбудовувати наші магазини й ставати ближче до наших покупців в усіх куточках України. Ми продовжуємо не тільки відкривати нові магазини, але й оновлюємо старі, добираємо площу в наявні. Наразі в країні працює 90 магазинів», - коментує Євген Іваниця, Country Director JYSK в Україні. 

JYSK продовжуватиме відкривати нові магазини з початку 2024 року, а також перебудовувати старі. 63% чинних магазинів в Україні працюють у новому форматі. В компанії зазначають, що у 2024 році кількість магазинів в Україні сягне 100. 

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка робить облаштування простору у будь-якому домі та саді простим та захопливим. 

У понад 3300 звичайних та онлайн-магазинах у 48 країнах JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині в JYSK працює понад 31 000 осіб.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group. Виторг JYSK у 2022/23 фінансовому році становив 38,5 мільярда данських крон (5,2 мільярда євро).

Сьогодні в Україні працює 90 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. JYSK в Україні нараховує штат понад 800 співробітників. 

Текст і фото: пресслужба JYSK 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.