Мережа VARUS відкрила супермаркет у Покрові (Дніпропетровська область)

12.02.2024
405

Фото: VARUS

Новий супермаркет VARUS відкрив свої двері для покупців у Покрові (Дніпропетровська область) за адресою: вул. Центральна, 47А, ТЦ “Покров”. Торгова площа магазину — 750,9 кв.м. Окрім стандартних кас, працюватимуть і каси самообслуговування


В асортименті нового супермаркету — продукти українського виробництва, імпортних товарів із різних країн світу та власні торгові марки ТМ Varto та ТМ Вигода. Свіжі риба та м'ясо, великий вибір овочів та фруктів, сирів та молочних продуктів, кондитерські вироби, ласощі та багато іншого. Також у VARUS можна замовити свіжу піцу власного виробництва, яку готують прямо у магазині.

Особливу увагу у мережі VARUS приділяють свіжості продуктів: кожен товар проходить ретельну перевірку відділом якості, а за умовами зберігання й термінами реалізації постійно слідкують спеціалісти супермаркету. 

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 109 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс покупок varus.ua.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.