VARUS відкрив новий супермаркет у Жовтих Водах

25.12.2023
483

Фото: VARUS

Новий супермаркет VARUS відкриває свої двері для покупців у Жовтих Водах


В асортименті супермаркету — різномаїжжя продуктів як українських виробників, так і з різних країн світу. Також на полицях магазину присутня продукція власних торгових марок VARUS: ТМ Varto та ТМ Вигода, які поєднують якість та доступні ціни.

"VARUS продовжує розвиватися і “під ялиночку” дарує мешканцям Жовтих Вод новий магазин. У нас, як і завжди, ви знайдете величезний асортимент продуктів на будь-який смак. Саме час скласти список покупок та меню до святкового столу. Запрошуємо завітати до нас, створімо разом неповторний та смачний настрій на свята!", — коментує директорка з маркетингу мережі VARUS Анна Луганська. 

Святкове відкриття нового VARUS відбулось 23 грудня за адресою: вулиця Козацької Слави, 16. Торгова площа магазину — 850 кв. м.  Для зручностей клієнтів окрім стандартних кас, ще будуть працювати каси самообслуговування. 

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 106 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.

Текст: пресслужба VARUS

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.