VARUS відновлює роботу двох магазинів у Донецькій області

22.12.2023
499

Мережа VARUS повертається у Білозерське та Покровськ Донецької області. З 22 грудня 2023 року обидва магазини відновили свою роботу. Команда VARUS робить все можливе, щоб поступово відкривати свої магазини, які були закриті після початку повномасштабного вторгнення.


На відвідувачів магазинів чекають свіжі та якісні продукти від українських виробників, власного імпорту та власних торгових марок. 

“Ми знаємо, як жителі Покровська та Білозерського чекали на поновлення роботи магазинів. Тож з радістю повідомляємо — ми повертаємось, щоб бути поруч та забезпечувати наших клієнтів найкращими товарами за приємними цінами”, — коментує директорка з маркетингу мережі VARUS Анна Луганська. 

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 106 супермаркети у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.