Сервіс Fondy запустив оплату за допомогою QR-коду

02.12.2021
2874

Фото: Cybercalm

Платіжний сервіс Fondy запустив оплату за допомогою QR-коду. Створювати QR-коди можна в особистому кабінеті або у мобільному додатку платформи. Також можна стежити за аналітикою в особистому кабінеті та масштабувати продажі. Про це повідомляє RAU.


 Як налаштувати прийом платежів за QR-кодом: 

  • Потрібно створити платіж в особистому кабінеті або мобільному додатку Fondy 

  • Згенерувати QR-код в один клік та зберегти його. В особистому кабінеті додати логотип компанії до QR-коду й одразу ж надіслати його на друк 

  • Можна відстежувати оплату та переглядати аналітику в особистому кабінеті.

 Як працює QR-код для клієнта 

  • Покупець наводить камеру смартфона на QR-код і переходить на платіжну сторінку Fondy 

  • Обирає зручний для себе спосіб оплати з 9 платіжних методів, у тому числі Apple Pay та Google Pay 

  • Отримує повідомлення про успішну оплату, а компанія шифрує платіжні дані клієнта, щоб надалі він міг оплачувати в один клік 

Дя чого потрібні QR-коди?

QR-коди від Fondy інтегрувала система обліку для кафе та ресторанів Poster. Завдяки цьому гості не чекають на офіціанта для розрахунку, а можуть оплатити кожен свою страву і залишити чайові, відсканувавши QR-код. 

QR-коди також можна застосовувати під час благодійності. Скануючи код, люди зможуть вказати будь-яку суму благодійного внеску та переказати її. 

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.