В Україні запускається проєкт Revenyze, який дозволить робити глибоку аналітику процесу продажів

24.11.2021
2050

Фото: CRM-systems.info

В Україні запускається проєкт Revenyze, який дозволить робити глибоку аналітику процесу продажів. Його засновник —  Макс Макаренко. Про це підприємець повідомив у Facebook.


Згідно з дописом, основна ЦА – це B2B компанії середнього розміру від 50 до 500 осіб, у яких від 5 до 20 співробітників у відділі продажів

Весь продукт поділяється на три ключові частини:

1) Об'єднання всіх даних за допомогою one-click інтеграцій в єдину базу, створення single source of truth (єдиного джерела істини, тобто структурування даних таким чином, що вони створюються або змінюються лише в одному місц), з наступною трансформацією, чищенням і підготовкою цих даних у необхідні вибірки.

2) Візуалізація інсайтів. Планують вийти на новий рівень візуалізації, щоб це були не просто цифри, а скоріше висновки зі зрозумілим екшн-планом.

3) У майбутньому планують підключити Machine Learning (машиннне навчання) , для того щоб розкрити залежності, які не можливо отримати rule-based підходом.



Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.