Український бренд одягу Jul запустив онлайн-примірку на сайті

09.11.2021
2092

Фото: The Village

Бренд базового одягу Jul запустив на сайті можливість онлайн-примірки. Це допоможе покупцям підібрати правильний розмір, зазначається у повідомленні рітейлера. Функція створена спільно з онлайн-примірювальною "АстраФіт".


 

Як працює онлайн-примірка?

При виборі розміру певної речі потрібно натиснути кнопку "Приміряти онлайн" і внесіть параметри тіла.

Сервіс сформує рекомендацію у вигляді бала за десятибальною шкалою та покаже візуалізацію виробу в тому розмірі, який краще підійде фігурі. В описі товару детально вказуються його особливості та як він сидітиме на фігурі.

Параметри можна зберігати на сайті, а потім використовувати їх для онлайн-прикладки інших речей на сайті.

 

Віртуальні примірювальні сталі інноваційним способом для рітейлерів допомогти збільшити конверсію та знизити дохід, скорочуючи відходи та вуглецевий слід брендів. Послуга стала особливо затребуваною під час пандемії, коли користувачі почали більше замовляти онлайн.

Загалом до кінця 2025 року глобальна індустрія технологій AR і VR зросте до $161 млрд. Технології частіше використовуватимуться для створення цифрових аватарів, підтримки покупок в інтернеті та надання покупцям допомоги у віртуальному тестуванні продуктів.

Експерти припускають, що клієнти серед мільйонів і покоління Z найбільше виявляють інтерес до таких технологій для покупок. Щоб не втрачати інтерес користувачів до нових технологій, їх повинні постійно покращувати.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.