Супермаркет Rewe у Німеччині тестує безпілотний магазин на колесах. Він зупиняється, коли покупець махає йому рукою

19.08.2021
3263

Фото: Rewe

Rewe і Vodafone тестують безпілотний автомобіль-магазин у Кельні, повідомляє Retail Detail. Він зупиняється, коли покупець махає йому рукою. За заявою компанії, це перший подібний проект у Європі.


 

У мобільному магазині, який отримав назву Snack Mobil, будуть продаватися закуски, солодощі і напої. Оплата покупок буде здійснюватися безконтактно. Автомобіль буде їздити по колу на території торгового містечка Carlswerk, де тестується проект, кожен день з 10:00 до 16:00.

Пристрій рухається зі швидкістю 6 км/год. Воно оснащене камерами, датчиками і сучасною мобільною технікою. Якщо на його шляху з'являється перехожий, автомобіль автоматично зупиняється. Під час тесту Snack Mobil спочатку буде супроводжувати помічник-людина.

Для того, щоб зупинити автомобіль, досить помахати рукою. Він також здійснює постійні зупинки у декількох локаціях. Тестування проекту триватиме мінімум до вересня.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.