Walmart почне пропонувати свої технології іншим рітейлерам

30.07.2021
1876

Фото: CNBC

Роздрібний гігант Walmart стає постачальником технологій для інших рітейлерів. Компанія заявила, що почне продавати власні технології, які використовує в останні роки для перетворення свого бізнесу. Про це повідомляє Retail Wire.


 

Компанії, що використовують хмарні технології Walmart, зможуть:

  • Надати клієнтам доступний час отримання замовлень і магазини, що пропонують цю послугу;
  • Надати клієнтам кілька варіантів отримання, наприклад, на парковці магазину;
  • Надати співробітникам магазину мобільні інструменти, що дозволяють скоротити час на складання товарів, обробку декількох замовлень і управління замінами;
  • Підвищити якість обслуговування клієнтів за допомогою зв'язку для отримання замовлення, варіантів реєстрації у магазині, точної оцінки прибуття клієнтів і їх ідентифікації.

Бренди та рітейлери також зможуть отримати доступ до маркетплейсу Walmart, який пропонує дводенну доставка товарів по США.

«Ми створили нові можливості для задоволення зростаючих потреб наших клієнтів, і у нас є унікальна можливість використовувати наш досвід, щоб допомогти іншим компаніям робити те ж саме. Комерціалізація наших технологій і можливостей допомагає нам стабільно реінвестувати назад у нашу ціннісну пропозицію для клієнтів », - сказав генеральний директор Walmart у США, Джон Фурнер.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.