Хмарна IT-платформа для автоматизації бізнесу Onlizer залучила $ 500 000

15.07.2021
2237

Створена українцями хмарна IT-платформа для автоматизації та впровадження у бізнес-процеси ефективних технологічних рішень Onlizer, залучила $500 000 від венчурного фонду QPDigital під час раунду pre-seed. Інвестиції спрямуються на доопрацювання продукту й маркетинг, повідомляє  AIN.


Сервіс Onlizer забезпечує синхронізацію сервісів на одній платформі, спрощуючи формування клієнтської бази, автоматичний зворотний зв'язок, оповіщення та інші аспекти роботи.

Як пояснив CEO та засновник Onlizer Андре Дерен, завдяки такому підходу вдасться не лише полегшити контроль за виконанням бізнес-процесів, а й скоротити витрати до 60% без створення унікального коду і розширення штату розробників. А також додав, що з QPDigital дозволить  розширити функціонал сервісу та підвищити якість продукту.

  • Onlizer заснували українські підприємці Андрій Дерен і Богдан Бондарук 2016 року. За даними компанії, сервісом користуються 170 клієнтів у 30 країнах світу. Ключові ринки для Onlizer — США, Австралія, ПАР, Україна та Росія. 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.