Купуй зараз — плати потім. В Україні розпочав роботу новий сервіс оплати частинами Frisbee

13.05.2021
4598
Купи сейчас — плати потом. В Украине начал работу новый сервис оплаты частями Frisbee
PR-Материал

На ринку України з'явився новий сервіс для оплати інтернет-покупок частинами Frisbee. Від існуючих сервісів його відрізняє зручність для користувача. Клієнт може сам обрати умови розстрочки, наприклад, заплатити всю суму пізніше або обрати на скільки платежів розбити покупку. Продавець отримує оплату за вирахуванням еквайрингової комісії відразу. Альтернативний метод прийому платежів в інтернеті дозволить бізнесу збільшити продажі



Сервіс Frisbee працює за принципом "купи зараз, плати потім". Це не чергова оплата частинами або кредитування покупок. Клієнт сам обирає як йому буде зручніше і вигідніше зробити покупку. Наприклад, він може обрати оплату будь-якими частинами протягом 45 днів. При цьому, якщо він заплатить всю суму протягом двох тижнів, то відсотки за розстрочку не нараховуватимуть. Користувач може розбити оплати на будь-які частини або вибрати щомісячні платежі, він нічим не обмежений

До сервісу відкладених платежів Frisbee можна підключити будь-який бізнес, маленький чи великий, з односторінковим сайтом або величезним e-commerce порталом.

"Frisbee - це змінена оплата частинами для бізнесу, щоб у вас було більше клієнтів. Ми називаємо це відкладеними платежами, "- зазначають в компанії.

Як це працює

Для покупця сервіс Frisbee працює так:

  • На сайті інтернет-магазину клієнт вибирає Frisbee як метод оплати.
  • Переходить на зовнішню сторінку покупки Frisbee.
  • Обирає, яка оплата частинами йому більше підходить.
  • Отримує схвалення, оформляє покупку.

Щоб підключити оплату частинами від Frisbee бізнесу потрібно створити і активувати обліковий запис Frisbee, увійти в бізнес-аккаунт, підключити та налаштувати послугу відкладених платежів. На кожному з етапів підключення, роботи і налаштування оплати частинами менеджери відділу підтримки Frisbee будуть на зв'язку. У разі, якщо клієнт робить покупку за допомогою Frisbee, підприємець отримує всю суму за продаж миттєво, за вирахуванням комісії за інтернет-еквайринг (близько 2.5%). Клієнт продовжує розрахунок за покупку вже з сервісом Frisbee, за певних умов - без комісії.

 

У будь-якому випадку, з моменту коли клієнт вибрав цей метод оплати, всі платежі - тільки турбота Frisbee.

Бізнесу це дозволить збільшити продажі за рахунок тих клієнтів, які оцінять зручність сервісу відкладених платежів.

Серед клієнтів сервісу онлайн-рітейлери Rechi.ua, SPAZIO, Ogonek, Vitto Rossi, Modoza і ін.

"Ми не хочемо встановлювати нові правила на ринку оплат частинами. Ми хочемо зробити ваш бізнес сильніше завдяки новому способу оплат за покупки. Тому ми створили і в Україні свій сервіс "купи зараз, плати потім", - говорять в Frisbee.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.