Запуск нового додатку з передзамовлення кави та їжі Oqami

19.05.2020
4773
PR-Материал

Мобільний додаток Oqami - це не тільки можливість для користувачів швидше отримувати замовлення, а й можливість для бізнесу модернізувати процеси і залишатися на плаву навіть у кризові часи.

Розробники тривалий час виношували ідею створення Oqami і вирішили почати роботу в кінці минулого року. Події 2020 року - пандемія і вимушене закриття багатьох кафе і ресторанів - ще раз довели необхідність цього додатка.

Переваги Oqami для клієнтів

Головне завдання Oqami - позбавити покупця від очікування в черзі і заощадити його час. Так само додаток допомагає убезпечити клієнтів від передачі можливих вірусів.

Oqami допомагає не витрачати зайвий час на очікування: клієнт вибирає що хоче, робить попереднє замовлення вдома або на роботі, оплачує, приходить і відразу ж отримує гарячу каву або смачну вечерю. Такий формат підійде для людей, график яких завантажений  або які не хочуть перебувати в скупченні людей, а так само для тих, хто цінує свій час або уникає зайвого спілкування. У цьому випадку клієнт може просто забрати замовлення. Якщо ж є бажання провести час в ресторані або кафе - можна відразу перейти до їжі.

Оплата в мобільному додатку — стандарт, якого дотримуються в розвинених країнах. Це знижує кількість контактів з готівкою - передавачем вірусів та інфекцій. Крім цього, іноді банально немає здачі або дрібних грошей. За допомогою Oqami навіть чайові улюбленому бариста можна залишити через мобільний додаток.

Також при створенні програми враховуються смаки постійних клієнтів - не потрібно буде щоразу вводити дані бажаного замовлення. Oqami буде зберігати дані замовлень і давати можливість здійснювати повторні замовлення одним натисканням кнопки.

Oqami для бізнесу

Кілька місяців карантину і закриття закладів показало необхідність переформатування бізнесу, щоб мати можливість вижити в будь-які часи. Ми припускаємо, що карантин повернеться до нас в тій чи іншій формі або буде продовжено як мінімум, тому повертатися до старих процесів категорично не можна, а як максимум - власники кафе і ресторанів завдяки додатку Oqami зможуть змінити бізнес-процеси і надати своїм клієнтам чудовий сервіс:

  • Як ми знаємо - мінімізація готівкового обігу істотно знижує ризики ведення бізнесу.
  • За допомогою додатка власники закладів зможуть контролювати ефективність обробки замовлень і роботу співробітників.
  • Oqami - це ще один маркетинговий канал.
  • Не потрібно платити за установку або настройку програми.

 


«Доставка виручила багатьох під час карантину. Але з поверненням до нормального життя з роботою, особистими зустрічами і численними справами, можливість швидко забрати замовлення дорогою на роботу або у справах, стане однією з найбільш затребуваних. Особливо це актуально для кави, оскільки ціна доставки може бути дорожче самого напою », - Василь Архипов, засновник сервісу Oqami.

Залишити заявку на мобільний додаток можна на офіційному сайті Oqami.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.