Watsons випустив мобільний додаток

12.05.2020
3216

Міжнародний ритейлер Watsons в Україні запускає мобільний додаток на IOS і Android.


 

  Мобільний додаток повторює функціонал сайту і дозволяє купувати товари онлайн, переглядати актуальні пропозиції і знижки, а також відгуки покупців і рейтинги товарів. Крім цього, з'явилася можливість пошуку найближчого магазину Watsons по геолокації телефона. При замовленні через мобільний додаток, можна замовити доставку в відділення перевізників або в магазини. Нагадаємо, нещодавно компанія Watsons запустила технологію Click & Collect, яка дозволяє отримати замовлення в магазинах Watsons, для доставки доступні 36 магазинів в 27 містах України.

Для учасників програми лояльності Watsons Clubув додатку є персональні пропозиції, з додатковою можливістю відстежувати кількість балів на рахунку і цифровою картою, яка замінює пластикову картку Watsons Club.

 «Компанія активно розвиває діджитал напрямок, яке зараз є чи не найбільш пріоритетним. Запуск мобільного додатка - наступний крок до створення клієнтського сервісу. Тим більше, зараз це найбільш комфортний і безпечний спосіб покупок », - коментує Анастасія Цверчкова, фахівець відділу маркетингових комунікацій Watsons Україна.

Нагадаємо, за даними дослідження компанії Promodo в 2019 році 40% всіх транзакцій українського ринку електронної комерції доводилося на смартфони.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.