Нові площі під оренду в київському ТЦ GORODOK Gallery: торговельні локації в 300 м від метро

28.05.2021
3702
PR-Матеріал

Торговий центр перезапускає свою роботу після локдауну з оновленою концепцією. Площі, що звільнилися в результаті закриття невеликих бізнесів, планується наповнити іншими продуктовими категоріями, які відповідають інтересам і запитам відвідувачів.


GORODOK Gallery знаходиться на перетині 3-х густонаселених районів Києва — Оболонського, Деснянського та Подільського, поруч зі станцією метро «Почайна».

Звідки трафік?

«Почайна» (колишня «Петрівка») — відома як одна з найбільш зручних транспортних розв'язок міста, де генерується безперервний пішохідний і автомобільний потік. Міський та приміський транспорт дозволяє легко дістатися сюди з будь-якої точки міста.

GORODOK займає фасадну лінію проспекту Степана Бандери. А його основна 3-поверхова будівля і великі рекламні носії видно як з боку Оболоні, так і з Північного моста.

Прилеглі території «Городка» займають багатофункціональні бізнес-центри, які забезпечують стійкий потік відвідувачів і нарощують купівельний трафік. А найбільший книжковий ринок Києва формує свою певну купівельну аудиторію — раціональну та усвідомлену.
Додатковим потужним джерелом трафіку є Event Hall Pochayna, який щомісяця збирає на свої заходи не менше 5000 гостей — представників абсолютно різних сфер діяльності.

Основна інформація

• Загальна площа: 45 000 кв. м
• Площа в оренду: від 20 до 300 кв. м
• У пішохідній доступності: метро «Почайна» (300 м), ж/д станція «Почайна» (650 м)
• 4 зручних в'їзди на парковку: з Оболонського проспекту, з проспекту Бандери, з вулиць Куренівська та Богатирська
• Паркінг 1000 паркомісць
• Зарядні станції для електрокарів: 3 оператори на вибір
• Реконструйовані проїжджа і пішохідна зони навколо ТЦ

Відвідуваність

На сьогоднішній день торговий центр в середньому приймає від 14 до 16 тис. чоловік за день. Під час проведення акцій від великих операторів ринку, іміджевих заходів та івентів в Pochayna Event Hall — відвідуваність зростає мінімум на 5%. Основний трафік складають жителі прилеглих мікрорайонів: співробітники офісів, гості та учасники заходів ТЦ «Городок», сім'ї.

Синергія орендарів в ТЦ GORODOK Gallery забезпечує потреби головної частини відвідувачів:
• Найбільший "Технохаб" в Україні площею більш ніж 10 000 кв. м: тут зібрані і представлені національні та преміальні категорії товарів побутової техніки, електроніки, гаджетів, а також монобрендові шоуруми технооператорів. Площа "Технохаба постійно розширюється за рахунок нових операторів, планується відкриття зон під стартапи та локальні торгові марки.
• Ювелірний квартал площею 600+ кв. м відомий серед киян не одного покоління. Широкий асортимент і максимально раціональне використання торгової площі — його безперечна перевага. Адже знайомство з широким асортиментом більш ніж 40-ка операторів ринку ювелірних прикрас ще ніколи не було таким комфортним.
• Гіпермаркет FOZZY з оновленою програмою лояльності, а також локальні магазини продуктів харчування.
• Ділові та розважальні локації: паспортний сервіс, туристичні агентства, фудкорт, квест-кімната, хімчистка і т.д.
• Рекламна підтримка: зовнішня реклама на банерах і моніторах, рекламні площини всередині ТЦ, єдині й унікальні LED-сходи в Україні.

З огляду на портрет покупців та їх потік, GORODOK запрошує до співпраці магазини та бренди:

— техніки і електроніки, в т.ч. професійної;

— дім і декор;

— прикраси та біжутерія;

— косметика і догляд;

— одяг та взуття;

— подарункова та сувенірна продукція;

— мультибрендові аутлети;

— туристичні оператори.

Розглядаємо також спеціальні умови оренди та рекламну підтримку для нових бізнесів, які планують активний розвиток на ринку.

Контакти
ТЦ Gorodok Gallery, м. Київ, вул. Степана Бандери, 23
+38 (044) 251-81-12
www.gorodok.ua
administrators@gorodok.ua

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.