Представництво міжнародної логістичної групи "Квенбергер Логістікс" відкрило склад під Києвом

03.06.2021
4555
PR-Матеріал

 

Представництво міжнародної логістичної компанії "Квенбергер Логістікс" відкрило в Україні склад класу "А" під Києвом площею 2400 кв.м. Ця інвестиція є продовженням стратегії розвитку компанії в Україні в умовах зростаючого ринку складської нерухомості України. Компанія запрошує до співпраці орендарів, зацікавлених в якісних складських послугах.


Ринок складської нерухомості України зростає. За даними CBRE Ukraine, в 2020 році нова пропозиція площ складської нерухомості становила 78000 кв. м, що майже вчетверо більше, ніж роком раніше (в 2019 році було введено в експлуатацію 22000 кв.м). Майже половина з усього ринку - 4,1 млн кв.м припадає на Київ. Протягом 2020 року на ринку було укладено 16 угод. Загальний обсяг валового поглинання зріс на 20% і склав близько 166 000 кв. м на рік. Орендарі зі сфери оптової та роздрібної торгівлі становили найбільшу частку в структурі валового поглинання (48%). Причини - зростання конкуренції в e-commerce і прагнення рітейлерів скоротити терміни доставки, відзначають аналітики CBRE.

Вимоги до швидкості доставки зростають, а відтак все більше виробників, дистриб'юторів і роздрібних мереж зацікавлені в розміщенні складів якомога ближче до своїх клієнтів.

У відповідь на цей попит  логістична компанія "Квенбергер Логістикс УКР" відкрила сухий склад класу "А" в Бориспільському районі Києва. Площа складу в оренду становить 2400 кв.м, включаючи 800 кв.м мезоніну. Склад знаходиться недалеко від Бориспільської траси і у 10 хвилинах їзди від міжнародного аеропорту "Бориспіль".

"Квенбергер Логістикс УКР" працює на ринку України 20 років і надає сучасні логістичні послуги: автомобільні вантажні перевезення з повним і частковим завантаженням, повітряний і морський фрахт, мультимодальні перевезення, а також фінансові, страхові, складські та експедиторські послуги.

«Наша захопленість логістикою і сервісом, а також надійність і якість - найважливіші атрибути нашого мислення і наших дій», - розповідає СЕО та керуючий партнер "Квенбергер Логістикс" Christian Fürstaller.

Основні сфери бізнесу, які обслуговує Квенбергер в Європі - це рітейл, FMCG-товари, одяг і аксесуари, автомобільні запчастини та шини.

"Квенбергер Логістікс" працює з такими європейськими роздрібними мережами, як Tesco, Aldi, Spar, Rewe, Oldi, Inditex, Esprit, Orsay. В Україні компанія обслуговує Inditex, “Люксоптика”, New Yorker, McDonald's, Elopak, Hipp та інших.

Відкриття власного складу під Києвом є продовженням розвитку компанії "Квенбергер Логістікс" на місцевому ринку.

"Складська нерухомість - один з основних напрямків діяльності компанії в світі, тепер до нього підключився український підрозділ", - зазначає регіональний менеджер "Квенбергер Логістикс УКР"  Юрій Духнич.

Так, на кінець 2020 року у власності компанії знаходиться 691 500 кв складської нерухомості у 18 країнах Європи.

Склад під Києвом відноситься до категорії "А" і призначений для зберігання товарів повсякденного попиту, що не вимагають особливого температурного режиму, товарів сегментів fashion і автомобільної індустрії. "Квенбергер Логістикс УКР" надає послуги крос докінгу, зберігання, комплектації, маркування, упаковки і тд. Склад працює і охороняється цілодобово, обладнаний автоматичними системами пожежогасіння. Компанія запрошує до співпраці орендарів, зацікавлених у якісних складських послугах.

Стратегія компанії передбачає діджиталізацію бізнесу, тому в логістичних процесах компанія використовує надсучасні ІТ-системи для оптимізації планування маршруту, автоматичний трекінг відправлень, управління порожньою тарою і поверненнями. Орендарям складу компанія пропонує електронний документообіг і можливості для безшовної інтеграції з обліковими та іншими програмами.

«У Quehenberger ми надаємо великого значення тому, щоб всі логістичні процеси ланцюжка поставок були максимально простими, але в той же час настільки комплексними, наскільки це необхідно - ця оптимізація забезпечує якість і економить витрати», - зазначає операційний директор  "Квенбергер Логістикс" Klaus Hrazdira.

/Про компанію "Квенбергер Логістикс"

Логістична група компаній "Квенбрегер Логістикс" спеціалізуються на комплексних, сучасних логістичних рішеннях. Компанія займається організацією перевезень, створює індивідуальну мережу, практикує контрактну логістику і надає галузеві рішення під вимоги клієнтів.

Компанія Qenberger оперує у 18 країнах Центральної та Східної Європи, де працює 81 офіс, загальна площа складської нерухомості становить 691 500 кв.м, парк автомобілів - 200, число співробітників - 3820, річна виручка в 2020 році склала 427 млн ​​євро, компанія зробила в цілому 1,6 млн відправлень.

На ринку України "Квенбергер Логістикс УКР" працює з 1999 року, надає всі види автомобільних перевезень, повітряний і морський фрахт, доставку спеціальним транспортом і індивідуальні логістичні рішення. Є представництва в Києві, Одесі, Вінниці, аеропорту "Бориспіль", в компанії працює 44 особи/

Контакти:

Сайт: https://www.quehenberger.com/uk/

Телефон: +380 44 5311220

E-mail: info@quehenberger.com.ua

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.