До Дня Києва відкрився найбільший торгово-розважальний центр столиці «Retroville»

02.06.2020
5623
PR-Материал

Церемонія відкриття пройшла 30 травня і на неї завітав київський міський голова Віталій Кличко. Напередодні на базі комплексу почав роботу будівельний гіпермаркет Leroy Merlin та супермаркет Novus в новому форматі. ТРЦ працює з суворим дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних норм, тому зона розваг, ресторани та фуд-корт будуть запущені відразу після зняття карантинних обмежень.


Комплекс розташований за адресою проспект Правди, 47. Девелопером одного з найбільших інвестиційних проектів цього року в Україні виступила українсько-литовська компанія Stolitsa Group.

Для безпеки персоналу та покупців запроваджено особливий режим роботи: в приміщенні центру можна перебувати лише в масці, кількість відвідувачів обмежена, в ключових місцях встановлено санітайзери,  регулярно проводиться дезінфекція, а також гостей закликають бути обережними численні інформаційні плакати та оголошення по системі оповіщення. Також, в день відкриття, кожен відвідувач отримав маску із логотипом торгового центру.

Окрім міського голови Києва, у офіційній церемонії відкриття взяли участь голова Подільської районної державної адміністрації та представники посольства Литовської Республіки в Україні. Окремо церемонію освячення нового ТРЦ провів владика Агапіт, настоятель Свято-Михайлівського монастиря.

В перший день роботи торгово-розважального центру також відкрилися магазин алкогольних напоїв та пива «Litra», продавець техніки та електроніки Eldorado, Аптека Доброго Дня,  Vodafone, Lifecell и Kyivstar, Tabakerka, Funduk Sunduk, Roshen, Tutto Gusto, Novodom, Jysk,Coqui, Spice room та інші.

«Це важливий та довгоочікуваний момент для всієї компанії Stolitsa Group. Ми не збавили темпи будівництва ТРЦ та БЦ навіть в складний період карантину і відкрили перший центр в Україні, створений за всіма європейськими стандартами та нормами якості», - повідомив керівник компанії Stolitsa Group Едуард Соколовський.

«Наша команда втримала наявних орендарів та змогла залучити нових. В результаті Retroville заповнений брендами на 86% і ми гордимося партнерством з кожним з них. Вже в серпні 2020 року ми готуємо до відкриття другу чергу ТРЦ та БЦ Retroville», - повідомила СЕО ТРЦ та БЦ Retroville Рената Якубченієне.

Загальна площа об’єкту – 118 990 м. кв, площа оренди – понад 91 860 м. кв. Проект передбачає наземний паркінг на 3245 місць. Якірні орендатори моллу – гіпермаркет Novus (10640 м. кв.), будівельний гіпермаркет Leroy Merlin (4805 м. кв.), перший в Києві кінотеатр Multiplex з новою технологією ScreenX, дитячий розважальний центр Fly Kids (4640 м. кв.), бренди польської групи LPP - Cropp, House, Sinsay (більше 3000 кв.м), фітнес-клуб SportLife (4436 кв. м) з басейнами та джакузі, а також найбільший в місті фуд-корт на 725 місць, де будуть представлені 8 окремих ресторанів, а також 16 операторів, в тому числі McDonald’s, KFC, Salateira та інші.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.