Бренд Ріанні Savage X Fenty відкриє перші магазини у США у 2022 році

10.01.2022
1571

Фото: Instagram @ Savage x Fenty

Співачка Ріанна виводить свій бренд нижньої білизни вартістю мільярд доларів в офлайн роздріб. Savage X Fenty відкриє перші п'ять магазинів у 2022 році у США. Про це повідомляє Chain Store Age.


 

«Слідом за неймовірним зростанням бренду з моменту першого запуску у 2018 році цей новий досвід, орієнтований на споживача, є наступним кроком до більш повного вираження бренду споживачам на ключових ринках», — йдеться у заяві Savage X Fenty.

Магазини планується відкрити у п'яти містах США: Лас-Вегасі, Лос-Анджелесі, Х'юстоні, Філадельфії та Вашингтоні. Після запуску у Лас-Вегасі магазини у решті міст будуть відкриті на початку 2022 року.

  • Бренд Savage x Fenty був запущений у 2018 році та привернув увагу модної індустрії тим, що презентував моделі різних розмірів, раси та орієнтації.
  • У лютому 2020 року бренд залучив $115 млн у рамках раунду фінансування серії B, внаслідок чого його оцінка перевищила $1 млрд.
  • У лютому 2021 року Forbes повідомив, що бренд оцінюється у $1 млрд.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.