"ПриватБанк" запускає технологію безконтактної оплати за допомогою NFC для бізнесу

22.12.2021
2217

Фото: DR

“ПриватБанк” запускає нову технологію безконтактної оплати за NFC-мітками. Вона розроблена для підприємців та невеликих торгових точок, підприємств громадського харчування та дозволяє оплачувати покупки та послуги в один клік за допомогою сумісного смартфона. Про це повідомляють у пресслужбі. 


Для підключення сервісу підприємцям та торговим точкам потрібно оформити онлайн заявку у банку та отримати комплект спеціальних NFC-міток.

Щоб здійснити оплату покупцю достатньо прикласти свій смартфон з NFC до спеціальної платіжної "мітки", розташованої на касі або безпосередньо на точці обслуговування і завершити платіж через “Приват24”.

З 21 грудня новий сервіс запущений у тестовому режимі у деяких торгових точках і закладах Києва та інших регіонах України. Після завершення бета тестування сервісу підключити оплату за допомогою NFC-міткам зможуть усі клієнти послуги еквайрингу через особистий кабінет сервісу або “Приват24 для бізнесу”

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.